top of page

Op verzoek
Of jullie nu gaan trouwen of een geregistreerd partnerschap aangaan, jullie kunnen mij uitkiezen als BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand). Neem contact met me op om te zien of ik beschikbaar ben op jullie dag, tijdstip en locatie.

 

Toegewezen
Hebben jullie geen BABS uitgekozen dan kan het zo zijn dat ik word toegewezen door de Gemeente. In dat geval neem ik contact met jullie op, maar........... willen jullie daar niet op wachten mogen jullie mij altijd bellen.


Kennismakingsgesprek
In beide gevallen maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Ik vraag jullie meestal om naar mij toe te komen omdat ik heb gemerkt dat de meeste stellen het erg leuk vinden om de vuurtoren van Marken, waar ik woon, te bezoeken.

Deze nadere kennismaking is overigens niet verplicht, als jullie willen dat ik alleen het officiele gedeelte doe en verder niets dan is een kennismaking niet nodig. Wel heb ik graag even telefonisch contact. Het kan zijn dat ik wil weten hoe ik namen uit moet spreken en ik ga altijd even na of er muziek wordt gedraaid. Of er nog bijzonderheden zijn waar ik rekening mee moet houden. Misschien willen jullie nog iets tegen elkaar  zeggen of worden er ringen geven.


 

 

0154-Wendy&Tom-Ceremony-June-2019.jpg

Hoe werk ik!

bottom of page