top of page
0153-Wendy&Tom-Ceremony-June-2019 - kopi

Wie ben ik!


Mijn naam is Liliane Spijker-Boeijink. Ik ben geboren in Amsterdam, waar ik tot een jaar voor mijn huwelijk heb gewoond. Nu woon ik alweer ruim 40 jaar op het prachtige (voormalige) eiland Marken. Marken een dorp waar ik mij heel erg thuis voel en waar ik met veel plezier woon. Ik woon met mijn man en onze Griekse hond Pebbels in één van de meest bijzondere huizen op het eiland, de vuurtoren "Het Paard van Marken".

Ruim 15 jaar ben ik nu BABS (trouwambtenaar) in de Gemeente Waterland en in de Gemeente Edam/Volendam.

Ik heb ondertussen heel wat huwelijken gesloten. Hoe kom je erbij om BABS te worden, nou heel simpel. Een vriendin van mij ging trouwen, zij vroeg mij de huwelijksvoltrekking te doen, vanaf dat moment heb ik de smaak te pakken. Het is geen werk, maar een hele leuke uit de hand gelopen hobby. Er is niets leuker dan twee mensen die van elkaar houden te trouwen.

Wat het zo leuk maakt is dat ieder huwelijk, ieder stel, anders is. Daarom zal het nooit saai worden, geen huwelijk is hetzelfde. Ik mag een bijdrage leveren aan een hele bijzondere dag, ik zal dan ook altijd mijn best doen om er iets bijzonders van te maken. Soms met een grapje,  formeel en soms ook ...........met een lach of een traan.
Ik vind dat jullie huwelijksvoltrekking dan ook helemaal van jullie moet zijn, zoals jullie het willen hebben.

Traditioneel, ontspannen, stijlvol……..zeg het maar!

Het is niet voor niets "Trouwen Zoals Jullie Willen".


 

bottom of page