Prins op het Witte Paard

June 4, 2016

Een prachtige stralende zonnige dag en een stralend bruidspaar. Eindelijk is het dan zover Charles en Anne Laurine gaan trouwen. Het bruidspaar komt in een amfibievoertuig aan boord van de Vriendschap en met het hele gezelschap gaan ze op naar de vuurtoren van Marken voor de huwelijksvoltrekking. Bruid en bruidegom hebben de eerste dag, hun eerste date, doorgebracht  bij de vuurtoren, dus hoe toepasselijk is het dan ook om daar te trouwen met je prins op het Witte Paard.

.

 

Aangekomen op het vuurtoreneiland lopen en kijken de gasten verbaasd in het rond dat er ook in Nederland zulke mooie plekjes zijn om te trouwen.  Een van de gasten was 2 weken daarvoor naar Curaçao voor een huwelijksvoltrekking op het strand, zijn reactie was "daar hoef je niet voor naar Curaçao, dat kan ook hier".  Altijd leuk om te horen dat men zo enthousiast is over je locatie.

 

Na een leuke huwelijksvoltrekking met veel lachsalvo's en een prachtige trouwgelofte van het bruidspaar, gaat het hele gezelschap weer aan boord om daar te feliciteren en te proosten op het geluk van Mr & Mrs,  al zeilend terug naar Monnickendam  om door te reizen naar de feestlocatie.

 

"Charles & Anne Laurine ik wens jullie alle geluk en liefde van de wereld en dat al jullie toekomstdromen maar uit mogen komen".

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

March 21, 2020

June 15, 2018

August 4, 2016

July 27, 2016

Please reload

Recent Posts
Archive
Please reload

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us

TZJW is aangesloten bij:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now